X
تبلیغات
انجمن صنایع غذایی دانشگاه ازاد سنندج

انجمن صنایع غذایی دانشگاه ازاد سنندج
صنایع غذایی سنندج - گروه صنایع غذایی دانشگاه ازاد سنندج - انجمن صنایع غذایی سنندج 
قالب وبلاگ
لینک دوستان

تعدادی از استاندارد های صنایع غذایی :

4093  روش اندازه گیری عدد آنیسیدین در روغن ها و چربی های خوراکی       

4092  اندازه گیری میزان انبساط روغن ها و چربی های خوراکی

4098  آئین کار نگهداری توت فرنگی در سردخانه 

4101  چای فوری خشک-اندازه گیری مقدار رطوبت (کاهش جرمی در 103 درجه سلسیوس) 

4096  اندازه گیری میزان جذب نور ماوراء بنفش در روغن ها و چربی های خوراکی      

4142  ویژگی ها و روش های آزمون مربای شقاقل

4141  خمیر خام ماهی کیلکا        

4097  اندازه گیری مواد غیرقابل صابونی توسط استخراج با هگزان- روش سریع

4100  چای فوری خشک-اندازه گیری چگالی توده نفشرده (ریزش آزاد) و فشرده       

4152  ویژگی های روغن های خوراکی سرخ کردنی جهت مصرف در صنایع غذایی      

4175  اندازه گیری و عدد فالینگ   

4177  اندازه گیری رطوبت در روغن ها و چربی ها با روش کارل فیشر   

4091  تجزیه متیل استرهای اسید های چرب به روش گاز کروماتوگرافی

4087  روش اندازه گیری ترکیبات قطبی در روغن ها و چربی های خوراکی       

4090  روش تهیه متیل استرهای اسید های چرب

4178  اندازه گیری اسیدیته در روغن ها و چربی های خوراکی   

4089  روش اندازه گیری سرب در روغن ها و چربی های خوراکی به روش جذب اتمی کوره گرافیتی  

4095  روش اندازه گیری ناخالصی های نامحلول در روغن ها چربی های خوراکی        

4094  اندازه گیری باقیمانده هگزان صنعتی در روغن ها و چربی های خوراکی           

4270  ویژگی ها و روش های آزمون جوش شیرین (بی کربنات سدیم) خوراکی 

4179  اندازه گیری عدد پراکسید در روغن ها و چربی های خوراکی      

4185  ویژگی ها و روش های آزمون گلپر   

4297  ویژگی ها و روش های آزمون گلوتن 

4294  کنسرو خورشت قیمه

4354  اندازه گیری کاپسایی سینوئید تام در چیلی و اولئورزین آن به روش اسپکترومتری       

4308  روش اندازه گیری دی اکسید گوگرد در آب میوه ها و سبزی ها    

4316  اندازه گیری رطوبت در روغن ها و چربی های خوراکی با روش تقطیر      

4313  ویژگی ها و روش های آزمون بیکربنات آمونیوم خوراکی    

4293  کنسرو خورشت قرمه سبزی

4290  فهرست خشکبار     

4291  اندازه گیری رطوبت و مواد فرار در روغن ها و چربی های خوراکی با استفاده از گرمخانه و صفحه داغ  

4355  ویژگی های فلفل سبز خشک                     

4356  ویژگی های مریم گلی خشک       

4387  انواع نشاسته و فرآورده های مشتق از آنها اندازه گیری کلرور به روش پتانسیومتری    

4380  اندازه گیری مقدار کلروفیل در کلزا به روش اسپکترومتری 

4358  آزمون حسی-روش شناسی-رده بندی      

4361  اندازه گیری کل دی اکسید گوگرد در میوه و سبزی و فرآورده های آن     

4389  آئین کار بهداشتی تهیه ادویه و گیاهان خوشبوی خشک شده    

4360  آماده سازی آزمایه در کنجاله دانه های روغنی     

4386  قند و شکر-روش اندازه گیری نیروی هیدروژن (پی-اچ)     

4381  اندازه گیری گلوکزونیولات ها به روش کروماتوگرافی با کارآیی بالا در کلزا

4388  قهوه بوداده و سائیده                            

213  ويژگيها و روشهاي آزمون ماكاروني

259  زعفران -روشهاي آزمون و ويژگيها

253  استاندارد ادويه

252  ويژگيهاي زردچوبه درسته و سائيده (گرد)

251  ويژگيهاي فلفل سياه

247  فندق

246  ويژگيها و روشهاي آزمون خردل

245  كنسرو ماهي در روغن

242  ويژگيهاي خربزه

241  ويژگيها و روشهاي آزمون سير

15     پسته- ویژگی ها

 

[ سه شنبه 1389/12/03 ] [ 10:16 بعد از ظهر ] [ رامین مرادی ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

وبلاگ صنایع غذایی دانشگاه ازاد سنندج صرفا جهت کمک به ارتقا سطح علمی و آموزشی دانشپژوهان و علاقمندان به صنعت غذا ایجاد شده و بدین منظور اطلاعاتی در مورد مراحل مختلفتولیدمحصولات غذایی را در اختیار کلیه خوانندگان قرار خواهم داد. برای همکاری و ارتباط بیشتر میتوانید از طریق ایمیل و یا بخش نظرات اقدام فرمایید.
با تشکر رامین

www.foodtech.blogfa .com